10. september 2011

Jeg synes..

- at det er foruroligende, at H&M er begyndt at lave x-large til børn.
Det siger lidt om hvor vores samfund er på vej hen.



Efter jeg har haft besøg af blogbetjenten, smider jeg lige linket hvorfra jeg har billedet 

13 kommentarer:

  1. Hvor har du set børnetøj i de størrelser?? Jeg handler en del i H&M og jeg er ALDRIG stødt på den størrelse?!

    SvarSlet
  2. Eller også siger det lidt om hvor fordomsfuld du er.

    SvarSlet
  3. Det siger vist mere noget om hvor dum du er at høre på..

    SvarSlet
  4. Malene, jeg så det på deres hjemmeside da jeg skulle finde tøj til min datter. Kan dog ikke finde det nu, så måske det bare har været i størrelsesguiden. Bliver pludselig i tvivl.

    Anonym, er du sød at uddybe? Og gerne med navn, det virker knapt så plat :)

    SvarSlet
  5. Åh, og endnu en anonym. Vil du også uddybe? Det er jo ganske spændende det her.

    SvarSlet
  6. Fordomsfuld betyder fuld af fordomme. Hvad en fordom er, kan du se her:

    http://www.denstoredanske.dk/Krop,_psyke_og_sundhed/Psykologi/Psykologiske_termer/fordom

    Gerne med navn? Okay, lad os kalde mig Trine. Får du det bedre af det?

    SvarSlet
  7. Tak for det fine link..Trine.
    Jeg er udmærket godt klar over hvad det vil sige at have fordomme. Det jeg mente var, at du måske kunne hjælpe mig med at koble det på mit indlæg. Det tror jeg også godt du ved, du spiller bare dum.

    SvarSlet
  8. Fatter ikke opstandelsen over dit indlæg?!? Det er vel bare en kommentar, en bekymring over at antallet af overvægtige børn er stigende? Det er sgu da bekymrende, især hvis man ved bare lidt om hvad det kan medføre både socialt og ikke mindst fysisk. Det er da virkeligt trist for de børn, og har intet at gøre med om de ser "nuttede" ud eller at man er fordomsfuld ift. overvægtige mennesker. Det er fakta, at det udgør en væsentlig sundhedsrisiko. At H og M har str XL i sortimentet er vel bare udtryk for en efterspørgsel. Og det er da glimrende at de har det. Det gør jo hverken fra eller til hvorvidt overvægt findes blandt børn også..
    Synes den bitre fisse skyder langt forbi målet denne gang. Og mange andre for den sags skyld..
    God aften. Vh Marie.

    SvarSlet
  9. Godt sagt Marie :) Er helt enig.

    SvarSlet
  10. Hmm, jeg er ligeglad med om det handler om overvægtige børn eller hundehvalpe. Det der er det rigtigt usmagelige ved det her indlæg er det faktum at du har stjålet et billede på nettet og postet her uden kildegengivelse eller link. Ja, der står en lille webadresse på selve billedet, men det ændrer ikke på at du bryder loven og udviser enormt dårlig stil.

    Mvh Regina Filange

    SvarSlet
  11. Slamfissen/Jeanett er jo bare en idiot. Selvfølgelig er det bekymrende, at børn bliver federe og federe. Det behøver man ikke at se ned på overvægtige for at kunne regne ud.

    SvarSlet
  12. Præcis! Jeg har virkelig tænkt over, hvad der gør at hun flipper sådan ud over dette indlæg. Hun har jo før påpeget andres "madproblemer" med en grim tone, men det er åbenbart okay når man er bitterfissen. Jesus!

    SvarSlet
  13. Jeg synes ikke de her børn på billedet er overvægtige - de er fede på en måde der kræver hjælp af en anden størrelsesorden, end jeg lige tror H&M havde i tankerne da de angiveligt lancerede deres str. XL til børn.

    Jeg synes emnet er fint og vedkommende og det er ganske givet, at der i dagens samfund er for mange børn med for mange kilo på kroppen, men indlægget mangler proportionssans både hvad angår det visuelle samt selve indholdet. Hvor vil du hen med indlægget?

    Skulle vi måske ikke i samme ombæring tage den om, hvordan stadig flere piger har svært ved at finde almindeligt tøj i normale størrelser med mindre de ligger på den gale side af en BMI under 20?

    SvarSlet