11. oktober 2010

Tæt på..

I dag har jeg brugt 15min. på et lillebitte toilet på semi. På at tude! 
Vi er begyndt på specialisering. Jeg har valgt 'mennesker med sociale problemer' og i den forbindelse skulle jeg, og resten af holdet, se en vedrørende film, Submarino. Den kom alt for tæt på, men jeg formåede at se den til ende, uden at vræle, sådan rigtigt. Lige indtil filmen er slut og R. vender sig og spørger om jeg er okay. Jeg kan mærke gråden vælde op i mig, som en vulkan i udbrud. Jeg når lige ud på toilettet inden tårene står ud af øjnene på mig. 15min. senere vender jeg, med blodskudte øjne og rød tud, tilbage til tomt klasselokale. Lige foruden R. der har været så sød at vente på mig, og vi følges op til byen.




4 kommentarer:

  1. Jeg græd også. Min søster døde også af en overdosis. Det kommer pludselig tæt på med denne film. Den er barsk, men samtidig smuk.

    Kærlige tanker
    C

    SvarSlet
  2. Det er jeg rigtig ked af at høre! Det er forbandet hårdt at se en synke hen i stoffer, mens man bare kan være frustreret tilskuer..
    Filmen har sat gang i så mange ting, jeg ellers havde gemt væk. Forfærdeligt, men samtidig nok ret sundt.

    Tak for tankerne, de hjælper.

    Sender en masse tilbage til dig, du fortjener dem :)

    SvarSlet
  3. Min dreng har ikke kontakt med sin far. Han er ikke død, altså, der er andre grunde. Men at se den lille dreng, der mister sin far. For s*tan da. Jeg så filmen i biografen med min forholdsvis nye kæreste - og måtte også gå direkte på toilettet bagefter for at hulke-tude. Jeg skal aldrig se den igen, men hvor er det en vigtig film..

    SvarSlet
  4. I det hele taget, er det ikke fair at børn mister en forælder. Om det så er til døden eller af andre årsager..
    Sender gode tanker til dig og din dreng :)

    SvarSlet