13. juni 2010

Friturefjæs!

Jeg er træt af teenage-hud. Hvorfor flipper min hud sådan? Jeg er på nippet til de 26, og min hud ser ud som en 17årig McDonald medarbejders!

1 kommentar:

  1. Hvis du er villig til at bruge lidt penge på det, så prøv at starte op med Murads blå hudplejeserie. Sammen med Yasmin p-piller har Murad (efter desperate forsøg med en milliard andre mærker) reddet mig fra en smertefuldt langstrakt teenagetilværelse rent teintmæssigt.

    Ved ikke, hvor du bor, men Murad kan blandt andet købes i Magasin, Kgs. Nytorv (kosmetologstanden), og på nettet. Man kan ofte købe en startpakke med små udgaver af produkterne, og på den måde kan du undgå at smide alt for mange penge efter noget, som du måske ikke bliver glad for. Men du bør være lidt tålmodig - huden skal have en måneds tid til at omstille sig.

    Jeg har efterhånden brugt Murad i årevis, fordi det blev min redning fra dårlig hud og masser af penge ud af vinduet til elendig hudpleje. Og selvom jeg synes, det er dyrt, så trøster jeg mig ved, at det får mig til at gå glad og (som hovedregel) bumsefri ud af døren hver morgen.

    Jeg bruger fra den blå serie Clarifying Cleanser, Exfoliating Blemish Treatment Gel og Oil-Control Mattifier SPF 15 (om dagen) med en mild scintonic fra Brugsen mellem produkt 1 og 2. Nægter at give 240 kroner for en Murad-scintonic, når jeg har kunnet konstatere, at den fra Änglamärk virker lige så fint. Jeg bruger desuden en lille Acne Spot Treatment til at duppe på, hvis jeg har et mindre udbrud (og denne lille tube følger ofte med startpakkerne).

    Man SKAL i øvrigt have solfaktor i dagcremen, da gelen indeholder en syre, der kan give skader i huden ved udendørs færden, hvis huden ikke er solbeskyttet.

    Om natten bruger jeg Skin Perfecting Lotion istedet for den matterende creme, da den giver lidt mere fugt, også om øjnene. Hvor jeg om dagen bruger en særskilt øjencreme, p.t. en fra det islandske mærke, Blue Lagoon, som lugter enormt grimt, men forhåbentlig virker.

    Bare et godt råd fra én, der har arbejdet sig ret systematisk gennem hudplejen i supermarkeder og Matas samt det andet kosmetologmærke, Exuviance, som heller ikke havde nogen god effekt på min hud. Jeg har drukket udrensende urteafkog, lagt ansigtsmasker, spist antibiotika, smurt bumsedræbende midler fra hudlæger i ansigtet - intet har virket så godt som kombinationen af Murad og p-piller.

    Men det kan selvfølgelig bare være mig, det hjælper. Jeg ville dog lige give det videre som et godt råd! Synes nemlig heller ikke, man skal gå rundt med teenagehud som spirende voksen... =)

    SvarSlet